Sommarlovsaktiviteter i Mölndal

Sommarlovsaktiviteter

Här kan du läsa om och anmäla dig till olika sommarlovsaktiviteter!

Sommarlov 2021

Nu är det snart dags för sommarlov och Passalen Mölndals lovaktiviteter! Under lovet kommer vi att ha aktiviteter under 2 veckor, veckorna 24 och 25. Vi kommer så gått som vara utomhus alla dagarna.

Vecka 24

Under vecka 24 besöker vi Djursjön måndag till torsdag. Man får som max välja två tillfällen till Djursjön. På fredagen 18/6 vecka 24 finns det två olika lovgrupper. Mer information kommer vid anmälan.

Djursjön:

  • Måndag -torsdag 14-17 juni
  • Ålder 12-26 år

Fredag 18/6

  • Lovgrupp 1: Upp till 12 år.
  • Lovgrupp 2: Ålder 12-26 år

Vecka 25 måndag-torsdag

  • Lovgrupp 1: Ålder 13-26 år.
  • Lovgrupp 2: Ålder från 27-100 år.

Observera att det är begränsat antal platser - du får bekräftelse via mail om du har fått en plats eller inte. Anmäl dig till aktiviteterna via formuläret nedan. Observera att anmälan under vecka 25 gäller för hela veckan, ej enskilda dagar. Man får som max delta i två lovgrupper under de två veckorna.

Sommarlov med Passalen Mölndal vecka 24 & 25

Nu är det snart dags för sommarlov och Passalen Mölndals lovaktiviteter! Under lovet kommer vi att ha aktiviteter 2 veckor, 24 & 25 med olika åldersgränser. Information angående ålder står i formuläret längre ned. Observera att det är begränsat antal platser - du får bekräftelse via mail om du har fått en plats eller inte.
Här kan du ange om det finns information som du önskar att vi ledare vet om inför ditt deltagande.
Här kan du ange om det finns information som du önskar att vi ledare vet om inför ditt deltagande.
Om du har behov av hjälp för de grundläggande behoven (hjälp med att äta, gå på toaletten etc.) och är beviljad insats så skall den hjälpen medfölja under lovveckan.

Passalens ledare arbetar med och stöttar deltagaren i aktiviteten.

Anmäl dig nedan till vilken/vilka aktiviteter du vill gå på. Observera att anmälan för vecka 25 gäller för samtliga angivna dagar måndag till torsdag!.

Observera att platsen tyvärr inte är anpassad för rullstol! Max 2 val får göras! Mer information kommer.
Mer information kommer!
Under vecka 25 kommer Lovgrupp 1 ägna sig av kreativt skapande aktiviteter. Lovgrupp 2 är för de äldre och vi kommer umgås utomhus och inomhus vid Bifrostparken! Observera att anmälan för vecka 25 gäller samtliga dagar!

Anmälan

Anmälan är öppen. Du anmäler dig via formuläret ovan

Ingen kostnad

Aktiviteterna är kostnadsfria för dig som deltagare. Passalen står dock inte för kostnader för ev. personlig assistent, ledsagare el. liknande.

Åldersgränser

Observera de olika åldersgränserna i anmälningsformuläret

Inga förkunskaper krävs

För att delta i Passalens läger krävs inga förkunskaper. Vill man inte delta i aktiviteten kan man också komma ner och hänga bara.

Ledsagare/assistent

Om du har personlig assistent/ledsagare/avlösare skall denne följa med. Vid behov av hjälp för de grundläggande behoven (hjälp med matning, att gå på toaletten etc.) och är beviljad insats så skall den hjälpen medfölja under lägerveckan. Passalens ledare arbetar med och stöttar deltagaren i aktiviteten. Du ansvarar själv för att ta dig till och från aktiviteten, ledare möter upp på plats. 

Tillgänglighet

Vi anpassar aktiviteterna så att alla kan delta på sitt sätt, i sitt tempo. Stöttande ledare finns alltid på plats. Svårigheter vid Djursjön. Anpassad toalett, men svårigheter att ta sig runt på området. 

Information in English

If you want information in English, please send an e-mail or give a call to the adress/phone number below.

Frågor?

För ytterligare information maila: anna@passalen.se eller ring/sms:a: 0709 93 01 06.