Jubileumsparken

jubileumsparken

JUBILEUMSPARKEN – EN PLATS FÖR ALLA

Ett av Passalens projekt är att skapa inkluderande och tillgängliga aktiviteter i Jubileumsparken. Jubileumsparken är en allmötesplats – en plats där alla är välkomna. Alla våra aktiviteter är gratis, tillgängliga och öppna för alla. Just nu växer den spännande Lek- och lärparken fram, med grönskande träd och roliga lekskulpturer.

Personalen som driver aktiviteterna i parken kommer från Passalen. Parken ägs av Göteborgs stad.

Välkommen att läsa mer om parken och våra aktiviteter nedan!

Om Jubileumsparken

JUBILEUMSPARKEN – EN PLATS FÖR ALLA

Jubileumsparken är ett projekt som startade med grund i göteborgarnas önskan om att få bada mitt i stan. Sedan år 2014 har olika prototyper byggts, för att undersöka vad som passar just den här platsen. 2021 togs första spadtaget mot en permanent park, läs gärna mer under rubriken byggnation för att få veta hur det kommer se ut.

Jubileumsparken ska vara en allmötesplats – en plats där alla kan mötas. För att alla ska känna sig trygga och välkomna i Jubileumsparken jobbar vi aktivt med tillgänglighet och inkludering i våra aktiviteter. Läs gärna under fliken jobba hos oss om hur vi jobbar med mångfald och inkludering i vår rekrytering.

Jubileumsparken är ett samarbete mellan den ideella föreningen Passalen som aktiverar parken med personal och aktiviteter, och Park- och Naturförvaltningen som finansierar platsen.

BYGGNATION
AKTIVITETER JUST NU
JOBBA HOS OSS

BILDER FRÅN VERKSAMHETEN