Klubbar by Passalen i Göteborg

Klubbar by Passalen i Göteborg

Scrolla ner för att läsa om vad Klubbar by Passalen är!

Vad är Klubbar by Passalen?

Klubbar by Passalen är aktiviteter för dig som behöver stöd för att organisera din fritid. Aktiviteterna sker oftast på torsdagar, fredagar, lördagar och söndagar. Både på kvällstid och dagtid.  Tillsammans upptäcker vi fritidsutbudet i Göteborg och provar aktiviteter. Det kan exempelvis vara besök på kreativa kultuthus så som Frilagret eller Blå Stället i Angered men det kan också vara spelkvällar, att vi träffas och bakar någonting gott tillsammans. Ibland har vi fester och disco, ibland tränar vi tillsammans.

Fyra enkla steg till att delta på Klubbar by Passalen:

  1. För att kunna delta i våra aktiviteter krävs att du är medlem i Passalen. På denna länk anmäler du dig som medlem.
  2. Du anmäler dig till aktiviteterna du önskar delta i via Passalen-appen. Du laddar ner den via Google Play eller App-store. Scrolla bland aktiviteter och information om dem. Anmäl dig direkt i appen.
  3. Du kan också skicka din anmälan till klubbar@passalen.se. Skriv då ditt namn och efternamn och till vilken aktivitet du vill anmäla dig till.
  4. Delta tillsammans med oss i de aktiviteter du önskar!

Hur vet du vad som händer i Klubbar by Passalen?

När du blivit medlem i Passalen får du ett utskick med månadens schema till den mail du angav när du gjorde din anmälan.
I Passalen-appen finns alla aktiviteter och information du behöver veta och du kan anmäla dig direkt i appen. Du kan också skicka din anmälan till klubbar@passalen.se.

I Passalens kalender hittar du information om aktivitet, adress, ledare, kostnad, närmsta hållplats och mycket mer!

Vilka Klubbar by Passalen kan du komma på?

Att delta på Klubbar by Passalen är helt frivilligt och gratis. Ibland kan det vara så att du behöver betala din biljett, inträde eller ditt fika, det brukar oftast stå med i Passalen-appen och i informationen om klubben.

Vi försöker också rikta våra aktiviteter så att det ska finnas någonting som passar alla åldrar. I informationen om klubben, i Passalen-appen eller kalendern finns information om vilken ålder klubben riktar sig till.

Mobila klubbar by Passalen

Vill du att Klubbar by Passalen kommer till din skola, boende eller dagliga verksamhet? Skulle du vilja att Klubbar by Passalen kom och ordnade ett disco med snaxs, musik och musikquiz på din hemmaplan? Ingenting är omöjligt!

Medföljande ledsagare eller personlig assistent

Har du behov av ledsagare/assistent ska dessa följa med till aktiviteten. Glöm inte att meddela det i anmälan. Våra aktiviteter är främst föräldrafria, men föräldrar är välkomna när det behövs.

Resa till och från aktiviteten

Deltagaren ansvarar själv för att ta sig till och från aktiviteten. Åker du taxi är det bra om du bokar den till 5-10 minuter innan aktiviteten slutar. Ledarna kan inte alltid stanna kvar längre än 15 minuter efter avslutad aktivitet.