Onlineklubbar

Passalens Onlineklubbar

Scrolla ner för att läsa mer om våra onlineklubbar, hur du kan delta eller titta på filmen från en aktivitet!

Vad är en onlineklubb?

Välkommen att hänga med på Passalens onlineklubbar! Onlineklubbar är aktiviteter som sker en viss dag och tid fast digitalt, det vill säga "online". Här kan du hänga med på massor av roliga aktiviteter, hemifrån eller från din dagliga sysselsättning! Vi gör allt ifrån quiz, pyssel, lekar och utmaningar, till att skriva dikter, dansa och ha musikstund.

Under veckorna 48-51 under hösten erbjuder vi digitala aktiviteter flera gånger om dagen, måndag-fredag. Första aktiviteten sker kl. 14-15, andra aktiviteten sker kl. 15-16.

Gå till kalendern för att läsa mer om onlineklubbarna och deras olika teman.

Hur deltar man i aktiviteten?

Så gör du för att delta i en onlineklubb:

1. Anmäl dig till aktiviteten via Passalenappen eller skicka ett mail till: klubbar@passalen.se eller klubbarhaninge@passalen.se (för dig som vill vara med i aktiviteterna som sker från Haninge kommun).

2. Som senast 15 minuter innan aktivitetsstart skickas en länk till anmäld deltagare.

3. Passalen använder två olika system för att skapa aktiviteter. Zoom och Messenger. Se till att du har en bra uppkoppling och befinner dig i en miljö som känns bra för aktiviteten.

4. Delta och ha skoj tillsammans med andra!

Hur deltar en grupp i aktiviteten?

En skolklass, arbetsgrupp eller liknande får gärna delta i aktiviteten. Skicka en anmälan till klubbar@passalen.se för att erhålla länk till dagens aktivitet.

FREDAGSSPECIAL: Onlinedisco med quiz

Under hösten planeras för 3 onlinediscon med quiz på fredagkvällar. En perfekt uppvärmning inför fredagsmyset. Varmt välkommen att delta online!