Sommarlovsaktiviteter

Sommarlovsaktiviteter

Här kan du läsa om och anmäla dig till Passalens sommarlovsaktiviteter!

Sommarlovsaktiviteter

Alla lägerplatser är nu fyllda. Det går inte längre att anmäla sig. Varmt välkommen på föreställning den 26 juli kl. 15.00. Adress: Kålltorpsgatan 2, HUS nr 15, Göteborg.

Ingen kostnad

Aktiviteterna är kostnadsfria för dig som deltagare. Passalen står dock inte för kostnader för ev. personlig assistent, ledsagare el. liknande. Du medtar egen lunchmatsäck varje dag, micro och diskho finns i lokalen. Vi bjuder på frukt och fika. 

Inga förkunskaper krävs

För att delta i Passalens läger krävs inga förkunskaper. Du är varmt välkommen vare sig du testat på teater tidigare eller ej.

Ledsagare/assistent

Om du har personlig assistent/ledsagare/avlösare skall denne följa med. Vid behov av hjälp för de grundläggande behoven (hjälp med matning, att gå på toaletten etc.) och är beviljad insats så skall den hjälpen medfölja under lägerveckan. Passalens ledare arbetar med och stöttar deltagaren i aktiviteten. Du ansvarar själv för att ta dig till och från aktiviteten, ledare möter upp på plats. 

Föräldrar/vårdnadshavare

Passalens verksamhet är i regel föräldrafri, men föräldrar är välkomna när det behövs. Kontakta oss gärna för mer information.

Tillgänglighet

Vi anpassar aktiviteterna så att alla kan delta på sitt sätt, i sitt tempo. Stöttande ledare finns alltid på plats. Ramp till entré finns på baksidan av huset. Det går att köra och ta sig fram med rullstol i lokalen. Tillgänglighetsanpassad toalett finns i lokalen. 

Information in English

If you want information in English, please send an e-mail or give a call to the adress/phone number below.

Frågor eller mer information?

Kontakta projektledare Josefine:
Mejl: josefine@passalen.se
Telefon: 070-753 45 91

Anmäl dig här

Här kan du ange om det finns information som du önskar att vi ledare vet om inför ditt deltagande.
Här kan du ange om det finns information som du önskar att vi ledare vet om inför ditt deltagande.
Om du har behov av hjälp för de grundläggande behoven (hjälp med att äta, gå på toaletten etc.) och är beviljad insats så skall den hjälpen medfölja under lägerveckan.
Passalens ledare arbetar med och stöttar deltagaren i aktiviteten.
Kryssa i ”Jag vill stötta verksamheten som passiv medlem” i din medlemsansökan genom länken ovan, så slipper du betala medlemsavgiften då den inte är ett krav för att som ny medlem delta i sommarlovsaktiviteterna.