Klubbar by Passalen

Klubbar i Haninge

På Klubbarna umgås vi och har roligt tillsammans!

klubbar by passalen

Passalens klubbar är aktiviteter för dig som behöver stöd för att organisera din fritid. Aktiviteterna sker på kvällar och helger tillsammans i grupp. Tillsammans upptäcker vi fritidsutbudet i Haninge. Det kan exempelvis vara att delta i verksamheten på en fritidsgård eller besöka föreningslivet. Aktivitetsprogrammet tar du del av via almanackan HÄR eller i Passalenappen.

I Passalen Haninge arbetar Melinda Nikander, du kan nå henne på mejladress melinda@passalen.se.

Fem enkla steg till att vara med i Passalen och att anmäla sig till aktiviteterna

  1. Du anmäler dig som medlem i Passalen ( Kryssa i Förening: Göteborg/Haninge i listan)  HÄR.
  2. Du anmäler dig till aktiviteterna du önskar delta i via applikationen ”Passalen”. Du laddar ner den via Google Play eller App-store!
  3. Du kan också anmäla dig på hemsidan under fliken " Anmälan till aktivitet". (kryssa i: Aktivitet: Klubbar by Passalen - Haninge samt Kryssa i Förening: Göteborg/Haninge i listan)
  4. Du kan även anmäla dig till aktiviteterna via mejl klubbarhaninge@passalen.se.
  5. Delta tillsammans med oss i de aktiviteter du önskar!

Information

Varje aktivitet har ledare från Passalen som följer med och stöttar dig med dina behov. Om du har en omfattande behovsbild (och har ledsagare eller personlig assistent) så skall du ta med den under aktiviteten.

Varmt välkommen med din anmälan!

Vilka Klubbar by Passalen kan du komma på?

Att delta på Klubbar by Passalen är helt frivilligt och gratis. Ibland kan det vara så att du behöver betala din biljett, inträde eller ditt fika, det brukar oftast stå med i Passalen-appen och i informationen om klubben.

Vi försöker också rikta våra aktiviteter så att det ska finnas någonting som passar alla åldrar. I informationen om klubben, i Passalen-appen eller kalendern finns information om vilken ålder klubben riktar sig till.

Mobila klubbar by Passalen

Vill du att Klubbar by Passalen kommer till din skola eller dagliga verksamhet? Skulle du vilja att Klubbar by Passalen kom och ordnade ett disco med snacks, musik och musikquiz på ditt boende? Ingenting är omöjligt! Hör av dig till oss så skräddarsyr vi en klubb efter era behov och önskemål.

Medföljande ledsagare eller personlig assistent

Har du behov av ledsagare/assistent ska dessa följa med till aktiviteten. Glöm inte att meddela det i anmälan. Våra aktiviteter är främst föräldrafria, men föräldrar är välkomna när det behövs.

Resa till och från aktiviteten

Deltagaren ansvarar själv för att ta sig till och från aktiviteten. Åker du taxi är det bra om du bokar den till 5-10 minuter innan aktiviteten slutar. Ledarna kan inte alltid stanna kvar längre än 15 minuter efter avslutad aktivitet.