Klubbar by Passalen i Karlstad

Klubbar i Karlstad

På Klubbarna umgås vi och har roligt tillsammans!

VAD ÄR KLUBBAR BY PASSALEN KARLSTAD?

Klubbar by Passalen är aktiviteter för dig som behöver stöd för att organisera din fritid. Aktiviteterna är av olika slag och kommer under hösten 2018 att ske 1-2 gånger per vecka. Exempel på aktiviteter Passalen har är bowling, dans, sport och mycket annat kul!

FYRA ENKLA STEG TILL ATT DELTA PÅ KLUBBAR BY PASSALEN:

  1. För att kunna delta i våra aktiviteter krävs att du är medlem i Passalen. På denna länk anmäler du dig som medlem.
    Det kostar ingenting och du kan när som helst avsluta ditt medlemskap. Det betyder mycket för oss att du stöttar vårt arbete!
  2. Du anmäler dig till aktiviteterna du önskar delta i via Passalen-appen. Du laddar ner den via Google Play eller App-store. Scrolla bland aktiviteter och information om dem. Anmäl dig direkt i appen.
  3. Du kan också skicka din anmälan till klubbar@passalen.se. Skriv då ditt namn och efternamn och till vilken aktivitet du vill anmäla dig till.
  4. Delta tillsammans med oss i de aktiviteter du önskar!

HUR VET DU VAD SOM HÄNDER I KLUBBAR BY PASSALEN I KARLSTAD?

I Passalens kalender hittar du information om aktivitet, adress, ledare, eventuellt kostnad, närmsta hållplats och mycket mer! Ladda ner Passalen-appen för att se aktuellt schema direkt i telefonen.

VILKA KLUBBAR BY PASSALEN KAN DU KOMMA PÅ?

Att delta på Klubbar by Passalen är helt frivilligt och gratis. Ibland kan det vara så att du behöver betala din biljett, inträde eller ditt fika, det brukar oftast stå med i Passalen-appen och i informationen om klubben.

Vi försöker också rikta våra aktiviteter så att det ska finnas någonting som passar alla åldrar. I informationen om klubben, i Passalen-appen eller kalendern finns information om vilken ålder klubben riktar sig till.

MOBILA KLUBBAR BY PASSALEN:

Vill du att Klubbar by Passalen kommer till din skola, boende eller dagliga verksamhet? Skulle du vilja att Klubbar by Passalen kom och ordnade ett disco med snaxs, musik och musikquiz på din hemmaplan? Ingenting är omöjligt!

Kontakt:
Oliver Carlsson
Mail: oliver@passalen.se

HUR GÖR DU MED LEDSAGARE/ASSISTENT?

Har du behov av ledsagare/assistent ska dessa följa med till aktiviteten. Glöm inte att meddela det i anmälan. Våra aktiviteter är främst föräldrafria, men föräldrar är välkomna när det behövs.

HUR RESER DU TILL OCH FRÅN AKTIVITETEN? 

Deltagaren ansvarar själv för att ta sig till och från aktiviteten. Åker du taxi är det bra om du bokar den till 5-10 minuter innan aktiviteten slutar. Ledarna kan inte alltid stanna kvar längre än 15 minuter efter avslutad aktivitet.

FÖLJ OSS GÄRNA PÅ INSTAGRAM OCH FACEBOOK: @PASSALEN_KARLSTAD

🌈💫⛵️☀️💃🏽🎤🥁🎸🎼🎃🍰🎂