Aktiviteter i Kungsbacka

Vi har något för alla!

Läs mer om aktiviteterna och hur du anmäler dig via länkarna nedan. I vår kalender hittar du alla planerade aktiviteter.

kontakt

ZANA LINDEBERG
Jr projektledare
Mejl: zana@passalen.se
Telefon: 0707219633

Aktiviteter som vi håller i kungsbacka

Konstgrupp

Vi fortsätter med vår älskade konstgrupp! 

På konstgruppen utforskar vi konsten med olika tekniker och teman. Varje vecka kommer vi att utforska ett specifikt tema eller teknik, har man ide och sug på att utforska något annat är det helt okej. I framtiden kommer vi att ställa ut våra verk i en kommande utställning. Konstgruppen är en grupp för alla som vill utforska konsten eller helt enkelt bara vill träffa nya kompisar att umgås med, du är hjärtligt välkommen! När? Torsdagar 16:00 – 18:00

Var? Temporär plats, energigatan 9, studieförbund vuxenskolanHållplats: HåkansgårdsgatanPris: 0 kr, gratisVem? Vem som helst! Medtagande av ledsagare eller assistent är välkommet.Ålder? 

Idag är kärngruppen i konstgruppen mellan ca 19 – 30 år men vi har ingen åldersgräns.Exempel på teman vi har utforskat hittills? Collage av alfabetet, tolka målningar och hundpromenad som leds av en fotoutmaning. 

Fredagsklubben

Vad händer med fredagsklubben? – Spontanhäng! 

Fredagsklubben förvandlas här och med till nya ”Spontanhäng!”. Det är ett liknande koncept där vi bestämmer aktivitet utifrån deltagarnas intresse. Exempel på aktivitet kan vara disco, hundpromenad, spel och film. Som namnet påstår så är tillfällena spontana och antalet tillfällen kan variera, men information om varje tillfälle kommer ut i god tid. 

Bra att veta inför varje aktivitet:

1. Vi kommer inte att bjuda på någon mat eller fika därav är det bra att ha med sig något att äta om en vet att den kommer bli hungrig.

2. Deltagaren ska anmälas innan varje aktivitet. Antingen via appen eller höra av sig till  Zana.

3. Om deltagaren åker färdtjänst är det bra att meddela tiderna, Zana kan hjälpa till så att deltagaren inte missar den och se till att deltagaren kommer hem säkert.

Länkar och kontakt

Telefonnummer till mig Zana – 0707219633

Mejladress: Zana@passalen.se

Hemsida

Instagram

Appen

Facebook
Följ oss gärna på våra sociala medier för att inte missa något eller våra roliga ”konstiga fakta” quiz på instagram

onlineklubbar

Roliga aktiviteter för dig att delta utan att röra dig från soffan eller hemmet!