Lovsaktiviteter i Mölndal

lovsaktiviteter

Här kan du läsa om och anmäla dig till olika sommarlovsaktiviteter!

Anmälan

Via vår app Passalen eller via mail: klubbarmolndal@passalen.se. Du kan också anmäla dig till samtliga av terminens tillfällen genom att göra en aktivitetsanmälan här på hemsidan under fliken ”Medlemskap och aktivitetsanmälan”.

Ingen kostnad

Aktiviteterna är kostnadsfria för dig som deltagare. Passalen står dock inte för kostnader för ev. personlig assistent, ledsagare el. liknande.

Åldersgränser

Observera de olika åldersgränserna i aktiviteten. 

Inga förkunskaper krävs

För att delta i Passalens läger krävs inga förkunskaper. Vill man inte delta i aktiviteten kan man också komma ner och hänga bara.

Ledsagare/assistent

Om du har personlig assistent/ledsagare/avlösare skall denne följa med. Vid behov av hjälp för de grundläggande behoven (hjälp med matning, att gå på toaletten etc.) och är beviljad insats så skall den hjälpen medfölja under lägerveckan. Passalens ledare arbetar med och stöttar deltagaren i aktiviteten. Du ansvarar själv för att ta dig till och från aktiviteten, ledare möter upp på plats. 

Tillgänglighet

Vi anpassar aktiviteterna så att alla kan delta på sitt sätt, i sitt tempo. Stöttande ledare finns alltid på plats. Svårigheter vid Djursjön. Anpassad toalett, men svårigheter att ta sig runt på området. 

Information in English

If you want information in English, please send an e-mail or give a call to the adress/phone number below.

Frågor?

För ytterligare information maila: anna@passalen.se eller ring/sms:a: 0709 93 01 06.