Arbeta hos oss

Jobba hos oss

N

Jobba på Passalen!

Passalen söker ständigt nya medarbetare och praktikanter

1. Aktivitetskoordinator

Just nu rekryterar vi 1 aktivitetskoordinator

Om Tjänsten

PASSALEN SÖKER EN AKTIVITETSKOORDINATOR MED UPPGIFT ATT KONTAKTA, PLANERA OCH BOKA IN DELTAGANDE BARN OCH UNGA PÅ OLIKA FRITIDAKTIVITETER.

Om Passalen 

Passalen arbetar för att barn och unga med funktionsvariation ska få kompisar och fritidsaktiviteter. Nu eftersöker vi en medarbetare med förmågan att kontakta, planera och stötta deltagare till aktivitet.

Passalen är en ideell förening och verksamheten finansieras genom samarbeten med offentlig sektor, samarbeten med näringslivet och bidrag.

Passalen bedriver idag verksamhet i Göteborg, Karlstad, Kungsbacka och Haninge kommun och har en stark ambition att arbeta med fler barn och unga runt om i landet.

Om tjänsten

Passalen eftersöker en medarbetare med förmågan att kontakta deltagare och stötta dem till aktivitet.

I ditt dagliga arbete har du kontakt med deltagare och dess anhöriga via samtal och sms. Du hanterar även föreningens medlems utskick.

Arbetet sker från Passalens kontor, måndag - fredag. 2 dagar/vecka är arbetstiden eftermiddag och kväll.

Du som söker

Yrkesrelaterade kompetenser

·      Erfarenhet av säljarbete

·      Erfarenhet av att arbeta i och driva projekt

·      God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift

Personrelaterade kompetenser

·      Handlingskraftig

·      social kompetens (Gillar att prata i telefon)

·      Noggrann

·      Strukturerad

·      Resultatorienterad

Om du är intresserad av tjänsten, Vänta inte med att skicka din ansökan. Intervjuer sker löpande!

Ansök nu

Click or drag a file to this area to upload.

Praktikplats Göteborg 

Praktik på Passalen

Passalen tar regelbundet emot ansökningar av praktikanter. Nedan beskrivs vilka uppdrag vi kan tillgodose.

Praktikplats som ungdomsledare/fritidsledare 

Klubbar by Passalen är ett koncept som möjliggör för barn och unga med funktionsvariation att delta i fritidsverksamhet tillsammans med andra barn och unga. 

Som praktikant inom detta program deltar du tillsammans med Passalens ungdomsledare i fritidsverksamhet med målgruppen på vardagskvällar. Aktiviteterna sker inom ramen för kommunens aktivitetsutbud och kan vara förlagda på fritidsgårdar, mötesplatser, idrottsanläggningar eller inom föreningslivet. 

Som praktikant i verksamheten deltar du med målgruppen i aktivitet och stöttar deltagarna till möten med andra unga samt är en förebild för hur det går till. Du får utbildning och handledning från ansvarig projektledare. 

Vem kan söka denna praktikplats?

Vi söker dig som har ledaregenskaper och vill utveckla dem i ett spännande och utvecklande praktikarbete där du kan göra skillnad i vardagen för barn och unga med funktionsvariation.

Vi tror att du studerar till fritidsledare eller liknande och önskar praktisera på en plats där du får möjlighet att arbeta operativt i en verksamhet.

Praktikplats Göteborg 

Praktik på Passalen

Passalen tar regelbundet emot ansökningar av praktikanter. Nedan beskrivs vilka uppdrag vi kan tillgodose.

Praktikplats som socionom/projektledare 

Klubbar by Passalen är ett koncept som möjliggör för barn och unga med funktionsvariation att delta i fritidsverksamhet tillsammans med andra barn och unga. 

Som praktikant inom detta program deltar du tillsammans med Passalens projektledare som arbetar med att leda, utveckla och styra programmet. Arbetsuppgifterna innefattar ledning, styrning, utveckling av aktiviteter, samt handledning av föräldrar och deltagare i verksamhet.

Som praktikant arbetar du nära projektledaren och stöttar denna i de dagliga arbetsuppgifterna.

Vem kan söka denna praktikplats?

Vi söker socionomstudenter eller dylikt som läser socialt arbete och vill vara med och uppleva ett systemförändrande arbete från grunden.