Arbeta hos oss

Jobba hos oss

Ungdomsledare

Löpande ansökningar

Om Tjänsten

Passalen söker ungdomsledare till Klubbar by Passalen!

Klubbar by Passalen är ett koncept som möjliggör för barn och unga med funktionsvariation att delta i fritidsverksamhet tillsammans med andra barn och unga.

På vardagskvällar likväl helger dag som kväll så arrangerar vi grupper som deltar i verksamhet på olika fritidsgårdar, kulturhus, idrottsanläggningar etc. Som ungdomsledare arbetar och leder du en grupp på ca 2-6 deltagare. 

Rollen innefattar att själv vara med i aktiviteten och stötta deltagarna till möten med andra unga samt vara en förebild för hur det går till. Du får utbildning och handledning från ansvarig projektledare. 

Vem kan söka?

Vi söker dig som har ledaregenskaper och vill utveckla dem i ett spännande och utvecklande extraarbete där du kan göra skillnad i vardagen för barn och unga med funktionsvariation. 

Du ska vara glad, positiv och initiativrik samt bidra till att skapa den bästa aktiviteten för deltagarna. 

Vi söker dig som kan ta ansvar i olika situationer och följa de regler och rutiner som finns uppsatta för verksamheten samt gillar att möta nya människor, prova på nya aktiviteter och är öppen och vänlig mot andra. 

Utbildning i ledarskap, bemötande och värdegrund!

Förutom ett spännande arbete där du får lära känna många barn och unga får du ett betalt ledarskapsprogram. 1 gång/månad kommer du gå i utbildning hos Passalen där du lär dig om målgruppen, ledarskap och får erfarenheter och ett diplom att ta med dig ut i arbetslivet. 

Arbetsuppgifter

- Leda en grupp med barn/unga i en aktivitet
- Koordinera deltagarnas behov till/från aktiviteten
- Vara en förebild i aktiviteten

Ansök nu

Övriga tjänster

Just nu har vi tyvärr inga andra lediga tjänster.