Våren är snart här!


Spår av vår kan man se lite här och var. Snön har smällt utanför mitt fönster och “det som gömts” har kommit fram. Skräp med andra ord. I den grå/bruna färgen som utgör gräsmattor och annan natur kan man skymta små hopp av vår. Ljuset finns kvar då jag lämnar Passalens kontor strax innan klockan 18.

Våren inger alltid någon form av hopp. Känslan av att en ljusare tid är på väg. Passalens aktiviteter är igång om än anpassade efter de rådande omständigheterna. Vi hoppas och tror på en sommar med vaccinerade deltagare som äntligen får mötas igen.

Jag önskar er alla en fin vecka med kraft och lagom utmaningar!

Kärlek och Pepp!

Ia

Välkommen till Passalen familjen!


Idag skriver jag mitt första inlägg på denna blogg. Mitt namn är Ia Kjellsdotter och jag är verksamhetsledare i Passalen, på denna sida kommer jag skriva om mitt arbete, om vad det innebär att leda en idéburen organisation och arbeta med samhällsförändring.

Jag hoppas du vill följa vår resa!

Fritid för alla!

Ia

När startar klubbarna?


Aktiviteterna kommer att starta vecka 7 och vi lovar ett spännande utbud för 2021. Det blir en kavalkad av kompisar, konst, dans, musik, bad, sport, lek, häng, konserter och mycket mycket mer. Vi hoppas på ett spännande år tillsammans.

Håll ut – snart är vi tillbaka!

God jul kära Passalen


Snart har 2020 passerat och vi byter blad för ett nytt år. Det år vi snart lämnar bakom oss har varit allt annat än vanligt. Vi har tvingats ställa om och tänka nytt. Kämpa på och göra om. Trots allt har vi tagit oss igenom året och nått fler barn än tidigare.

Passalens projektledare och jag skall nu ta en välbehövlig paus över jul men snart återkommer vi och det bästa av allt är att vi har ett helt nytt år med mängder av aktiviteter, möten och annat skoj framför oss.

God jul alla fina deltagare. Medlemmar. Föräldrar. Samarbetspartners. Tack för detta år!

Kärlek

Team Passalen