Bad och träning på Kärra simhall!

När: tisdag 7 april kl. 18:00 Stad: Göteborg 

Tillsammans med Idrotts- och föreningsförvaltningen skapar vi möjlighet till träning och aktivitet för alla. För att delta i våra aktiviteter behöver du bli medlem i föreningen Passalen. Det blir du här på hemsidan under ”Medlemskap och aktivitetsanmälan”. Där kan du samtidigt anmäla dig till alla terminens tillfällen för denna aktivitet ifall du skulle vilja!

Behöver du ha hjälp i omklädningsrummet eller i poolen ska du ha med dig en ledsagare under hela aktiviteten. Passalens ungdomsledare har inte möjlighet att hjälpa barn som inte kan byta om själva eller som inte är simkunniga, så det är väldigt viktigt för din och andras skull att din ledsagare är med dig hela tiden!

Du betalar själv inträdet på anläggningen. Det kostar 40 kr för barn upp till 16 år. Är du äldre kostar det 65 kr. Ledsagare följer med in gratis. Glöm inte att ta med hänglås till ditt skåp!

Vi möts i entrén och går in tillsammans. Efter aktiviteten avslutar vi på samma plats. Du har under passet möjlighet att välja på träning i gymmet eller bad i bassängen. Det går bra att göra både och eller bara välja en av aktiviteterna, se bara till att informera ledarna innan hur du vill göra innan passet börjar.

OBS! På Kärra simhall finns tyvärr inte möjlighet att byta om i ett separat omklädningsrum med din ledsagare. Din ledsagare behöver därför kunna gå in i samma gemensamma omklädningsrum som dig.

Aktivitet: Bad och/eller träning
Dag: Tisdagar
Tid: 18:00-20:00
Ledare: Ali och Anilda
Telefonnummer till ledare: Ali: 0760-458538, Anilda: 0707-578537
Adress: Kärra centrum 20, Hisings-Kärra
Närmaste hållplats: Kärra centrum
Kostnad: 65 kr (40 kr för barn upp till 16 år)
Tillgänglighet: Tyvärr inte anpassat för rullstol
Målgrupp: I gymmet 18 år och uppåt. Alla åldrar är välkomna i badet.
Anmälan: Via vår app ”Passalen” eller via mail: klubbar@passalen.se. Du kan också anmäla dig till samtliga av terminens tillfällen genom att göra en aktivitetsanmälan här på hemsidan under fliken ”Medlemskap och aktivitetsanmälan”.