Bad på Lundbybadet!

När: torsdag 5 mars kl. 19:00 Stad: Göteborg 

Tillsammans med Idrotts- och föreningsförvaltningen skapar vi möjlighet till träning och aktivitet för alla. En kväll per vecka kommer Passalens ungdomsledare att vara på plats. För att delta i våra aktiviteter behöver du bli medlem i föreningen Passalen. Det blir du här på hemsidan under ”Medlemskap och aktivitetsanmälan”.

Behöver du ha hjälp i omklädningsrummet eller i poolen ska du ha med dig en ledsagare under hela aktiviteten. Även ledsagare ska vara ombytta. Passalens ungdomsledare har inte möjlighet att hjälpa barn som inte kan byta om själva eller som inte är simkunniga, så det är väldigt viktigt för din och andras skull att din ledsagare är med dig hela tiden!

Du betalar själv inträdet på anläggningen. Det kostar 40 kr för barn upp till 16 år. Är du äldre kostar det 65 kr. Ledsagare följer med in gratis. Glöm inte att ta med hänglås till ditt skåp!

Vi möts i entrén och går in tillsammans. Efter aktiviteten avslutar vi på samma plats.

Aktivitet: Bad, hopp och lek
När: Torsdag 5 mars
Tid: 18.00-19.00
Ledare: Mohammad och Anna
Telefonnummer till ledare: Mohammad: 0761-872586, Anna: 0731-060645
Adress: Lantmannagatan 5, Lundby
Närmaste hållplats: Rambergsvallen
Kostnad: 65 kr (40 kr för barn upp till 16 år)
Tillgänglighet: Hiss, duschstol. Ingen ramp eller lift i badet, manuella lyft krävs för att komma ner i poolen.
Målgrupp: Alla åldrar är välkomna i badet
Anmälan: Via vår app ”Passalen” eller via mail: klubbar@passalen.se. Vi har ett badpass och ett gympass, se till att anmäla dig till båda aktiviteterna ifall du vara med på båda passen.