Badklubben på Lundbybadet 10.30-12.00!

När: söndag 12 april kl. 10:30 Stad: Göteborg 

Följ med Passalen till Lundbybadet! Vi kommer att bada först och sedan ha det mysigt i cafét tillsammans med sällskapsspel och musikquiz! För att delta i våra aktiviteter behöver du bli medlem i föreningen Passalen. Det blir du här på vår hemsida under ”Medlemskap och aktivitetsanmälan”. Där kan du samtidigt anmäla dig till alla terminens tillfällen för denna aktivitet ifall du skulle vilja!

Behöver du ha hjälp i omklädningsrummet eller i gymmet ska du ha med dig en ledsagare under hela aktiviteten. Passalens ungdomsledare har inte möjlighet att hjälpa barn som inte kan byta om eller använda träningsredskap själva, så det är väldigt viktigt för din och andras skull att din ledsagare är med dig hela tiden!

Du betalar själv inträdet på anläggningen. Det kostar 40 kr för barn upp till 16 år. Är du äldre kostar det 65 kr. Ledsagare följer med in gratis. Glöm inte att ta med hänglås till ditt skåp!

Vi möts i entrén och går in tillsammans. Efter aktiviteten avslutar vi på samma plats. Vi har två klubbar idag så du kan välja att gå på hela passet eller bara en av klubbarna. Se till att anmäla dig till båda aktiviteterna ifall du vill vara med på båda passen.

Aktivitet: Badklubb
Dag: Söndagar
Tid: 10.30-12.00
Ledare: Mohammad och Frida
Telefonnummer till ledare: Mohammad: 0761-872586, Frida: 0722-008751
Adress: Högaffelsgatan 15, Angered
Närmaste hållplats: Angered centrum
Kostnad: 65 kr (40 kr för barn upp till 16 år)
Tillgänglighet: Hiss, duschstol. Ingen ramp eller lift i badet, manuella lyft krävs för att komma ner i poolen.
Målgrupp: Alla åldrar är välkomna i badet
Anmälan: Via vår app ”Passalen” eller via mail: klubbar@passalen.se. Du kan också anmäla dig till samtliga av terminens tillfällen genom att göra en aktivitetsanmälan här på hemsidan under fliken ”Medlemskap och aktivitetsanmälan”.