Höstlovsbad på Angered Arena!

När: lördag 31 oktober kl. 12:00 Stad: Göteborg 

Följ med Passalen på badklubb på Angered arena under höstlovet! För att delta i våra aktiviteter behöver du bli medlem i föreningen Passalen. Det blir du här på vår hemsida under ”Medlemskap och aktivitetsanmälan”.

Behöver du ha hjälp i omklädningsrummet eller i poolen ska du ha med dig en ledsagare under hela aktiviteten. Passalens ungdomsledare har inte möjlighet att hjälpa barn som inte kan byta om eller använda träningsredskap själva, så det är väldigt viktigt för din och andras skull att din ledsagare är med dig hela tiden!

Du betalar själv inträdet på anläggningen. Det kostar 40 kr för barn upp till 16 år. Är du äldre kostar det 65 kr. Ledsagare följer med in gratis. Glöm inte att ta med hänglås till ditt skåp!

OBS! På grund av rådande situation med coronaviruset kan simhallarna ibland stänga för insläpp om det redan är fullt av besökare. Detta är tyvärr inget vi kan styra över, men om det skulle bli så att vi inte kommer in på simhallen hittar vi på något annat kul tillsammans istället!

Aktivitet: Badklubb
Dag: Lördag 31 oktober
Tid: 12.00-13.30
Ledare: Anna J och Mohammad
Telefonnummer till ledare: Anna J: 0733-22 76 97, Mohammad:0761-872586.
Adress: Högaffelsgatan 15, Angered
Närmaste hållplats: Angered centrum
Kostnad: 65 kr (40 kr för barn upp till 16 år)
Tillgänglighet: Hiss, lift ned i vattnet, duschbrits, duschstol.
Målgrupp: Alla åldrar
Anmälan: Via vår app ”Passalen” eller via mail: klubbar@passalen.se