Online Spelträff med GBG E-sport!

När: fredag 7 maj kl. 18:00-20:00 Stad: Göteborg Online 

Häng med på Spelträff tillsammans med Passalen & GBG E-sport!

Just nu är aktiviteten online, när restriktionerna tillåter kommer det vara möjligt att även delta från mötesplatsen Verket. Alla är välkomna oavsett förkunskaper, GBG E-sport hjälper dig att komma igång!

Ledare Yonas ringer upp alla som är anmälda till aktiviteten och förklarar hur det hela kommer att gå till. Vill du förbereda dig så hittar du en guide längst ner här på sidan över hur du får åtkomst till discord som är det digitala verktyg vi kommer att använda oss av när vi kommunicera med varandra på spelträffarna. Vi spelar exempelvis; Among us, Minecraft eller Overwatch.

När: Jämna veckor (vecka 16, vecka 18 osv) – Fredagar kl. 18.00 – 20.00

Var: Alla sitter hemma och vi möts framför datorn

Åldersgräns: ca 12-16 år (något yngre och lite äldre går också bra)

Ledare: Yonas, 0707-38 41 42 

Guide till hur du använder DISCORD: 

  1. Laddar ner discord här: https://discord.com/
  2. Klicka dig vidare här: http://discord.gg/SUcJ8PG
  3. Nu kommer du in på vår discordserver och kan alltid komma åt den genom att öppna discord.
  4. Först kommer ni bara kunna se några få kanaler bland annat #Välkommen där man kan läsa lite kort info. Man kan också se kanalen #Regler där man måste gå in och läsa vilka regler vi har på discordservern. När du har läst, klicka på den lilla emojin med GBG E-sports logga.
  5. När du gjort det kan du gå till kanalen #välj-intressen. Där du klickar i olika emojis beroende på vad du är intresserad av. Olika emojis ger tillgång till olika kanaler, vi rekommenderar att du klickar på alla.
  6. Så fort du klickat på alla emojis får du tillgång till alla kanaler, de som börjar med # är textkanaler, och de som börjar med en volymsymbol är röstkanaler.
  7. Under spelträffen sätter vi oss i den röstkanal som heter “Online-Spelkväll” men du kan såklart sitta i vilken kanal du vill, om du kanske vill börja att bara sitta med en kompis och sen gå med i kanalen med alla andra. Där kommer ledaren från GBG E-sport att sitta och där kan ni ställa frågor.
  8. För att skriva i en textkanal, klickar du på den. På samma sätt går du med i röstkanaler. När du klickar på den så går du in med ljud och mic direkt!

Bilden är lånad från Gbg E-sport