V29-30 Sommarläger BONNIERHOOPS 2020

När: måndag 13 juli kl. 12:00 Stad: Göteborg Läger 

BONNIERHOOPS 2020

Basket + böcker = sant!

Vill du testa på att vara med i en basketturnering, läsa i en boklounge, dansa hip-hop, delta i poesiworkshops och träffa vänner utomhus? Följ då med Passalen till succéprojektet BonnierHoops i Biskopsgården!

Efter premiären i Kista, Stockholm år 2015 så har BonnierHoops spridit sig i landet och arrangeras i sommar för tredje året i rad på streetbasketplanen i Biskopsgården. Verksamheten är ett samarbete mellan bland annat Västra Hisingen Basket, Göteborgs stad och Bonnierförlagen med målet att skapa en mötesplats för unga där rörelse och läsning får dela planhalva. Aktiviteterna är helt gratis, inga förkunskaper krävs och alla är välkomna! 

Filmerna nedan ger en inblick i verksamheten de senaste två åren:

BonnierHoops 2018: https://www.youtube.com/watch?v=2ls7En88Aik
BonnierHoops 2019: https://www.youtube.com/watch?v=2aiYPAWFQP0

————————————–

Praktisk information
Lägerveckan består av två olika grupper. Du kan anmäla dig till båda grupperna och delta under hela eftermiddagen eller välja en av dem. Totalt finns det 5 platser per grupp. Anmälan till lägret gör du här:

Grupp 1 kl 12.00 – 14.00
Grupp 2 kl 14.00 – 16.00

När:
Vecka 29
Måndag – fredag, 13 juli – 17 juli

Vecka 30
Måndag – fredag, 20 juli – 24 juli

Var:
Friskväderstorget 13, Biskopsgården

Frågor: Skicka ett mail till ellen@passalen.se

OBS! BonnierHoops följer folkhälsomyndighetens råd och anpassar verksamheten efter dessa för att kunna bedriva ett säkert event för deltagare och medarbetare. Ansvariga på plats kommer att räkna besökare, hjälpa till att hålla avstånd och desinficera material regelbundet. Som deltagare har man ett eget ansvar att minska smittspridningen. Läs mer om hur du kan gå tillväga på folkhälsomyndighetens hemsida: https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig-och-andra/ .