Home Events Onlineklubb Onlineklubb med frågesport!

Onlineklubb med frågesport!

Passalens online-klubbar fortsätter under höstterminen och möjliggör även för dig som är hemma att delta i den sociala gemenskapen! Vi träffas online varje tisdag.

När: Tisdag 21/11 klockan 18:00-19:00

Var: Online via messenger (se hur det går till längre ner)

ÅlderAlla åldrar är välkomna.

Ledare: Fardosa.

Var: Hemma eller var du vill och känner dig bekväm. Tänk på att det kan vara bra att vara någonstans där det inte är för mycket ljud för att du och andra deltagare ska kunna höra så bra som möjligt.

PrisGratis, men internetanslutning behövs.

Anmälan: Du anmäler dig i Passalenappen (som du kan ladda ner på Google Play eller App Store) eller eller via ett mail till klubbarhaningetyreso@passalen.se

Så gör du för att delta i en onlineklubb via messenger: 

  1. Om du inte redan är Facebook-kompis med ”Adminsida Passalen Haninge” lägger du till oss, samt kollar att du har messenger nedladdad på din dator eller telefon. Om du inte har det kan du ladda ner appen gratis via App Store eller Google Play.
  2. Anmäl att du vill delta i Passalen-appen eller genom att mejla till klubbarhaninge@passalen.se eller genom att skriva till oss på messenger.
  3. Klockan 18 tar vi kontakt med er som anmält sig att ni vill delta och startar en chatt. När alla deltagare är på plats startar vi upp ett videosamtal.

Datum

nov 21 2023
Expired!

Tid

6:00 pm - 7:00 pm

Etiketter

Klubbar by Passalen Haninge/ Tyresö
Kategori