SPECIALVARVET 2023

12 maj 2023

Specialvarvet är ett lopp med fokus på glädje och delaktighet. Du som springer Specialvarvet startar vid Björngårdsvillan inne i Slottsskogen och kan välja mellan två banor. Den röda banan är 3,3 kilometer lång och den blå banan 2,1 kilometer. Båda banorna går i vackra Slottsskogen och avslutas genom Göteborgsvarvetmålet inne på Slottskogssvallen. Väl i mål väntar en välförtjänt medalj och andra överraskningar.


Passalen anordnar i år tillsammans med Specialvarvet två träningstillfällen införvarvet, samt en välförtjänt After Run för att fira prestationen! Läs mer här nedan och anmäl dig – vi ses där!

Vid frågor kontakta Fanny Ryman
fanny.r@passalen.se
0763 38 55 05

VAD ÄR SPECIALVARVET?

Specialvarvet | Göteborgsvarvet (goteborgsvarvet.se)

Läs mer och anmäl dig på länken ovan!

Alla kan göra ett varv! Specialvarvet är ett lopp för alla, anpassat för barn, unga och vuxna med funktionsvariation. Det finns två banor att välja mellan, 3,3 kilometer och 2,1 kilometer. Alla, oavsett ålder, kan snöra på sig skorna och vara med. Loppets fokus är delaktighet och glädje, där alla som deltar vinner första pris.

TRÄNINGSTILLFÄLLEN INFÖR LOPPET

Under träningstillfällena kommer vi att genomföra en lättare löpning av det som kommer att vara Specialvarvet-banan. Under passet kommer vi att köra en uppvärmning, testa på hur man hämtar upp vätska under löpningen, se banan och lite andra överraskningar längs vägen.


När: 18 & 25 april
Tid: 17.00-18.00
Vart: Slottsskogen, mötesplats Björngårdsvillan
Kostnad: Gratis


Inga förkunskaper krävs!

Anmäl dig här:

Kontaktuppgifter vid akutsituation. Namn och telefonnummer
Passalen är en ideell förening som arbetar för att skapa en inkluderande fritid. Vi finns i Göteborg, Mölndal, Härryda, Kungsbacka, Haninge och Tyresö. Läs mer här: www.passalen.se

AFTER RUN

Bra jobbat till dig som deltagit i Specialvarvet, detta firar vi såklart tillsammans med After Run. Här bjuds det på dans, DJ, karaoke och häng. Varmt välkommen!


Plats: Frilagret
Adress: Herulins Plats 1
Närmsta hållplats: Järntorget
Tid: 16.00-20.00
Kostnad: Gratis


OBS begränsat antal platser – anmäl dig för att säkra din plats.

Anmäl dig här:

Namn och telefonnummer vid akutsituation
Passalen är en ideell förening som arbetar för att skapa en inkluderande fritid. Vi finns i Göteborg, Mölndal, Härryda, Kungsbacka, Haninge och Tyresö. Läs mer här: www.passalen.se