Klubbar by Passalen i göteborg

Vad är Klubbar by Passalen?

Klubbar by Passalen är aktiviteter för dig som behöver stöd för att organisera din fritid. Programmet innebär att du kan följa med en grupp deltagare, tillsammans med en ungdomsledare som hjälper och stöttar, ut i den öppna ordinarie fritiden. Passalen samverkar med Göteborgs stad och stöttar via detta program deltagare att ta del av den ordinarie fritiden som erbjuds i staden.

Vem kan delta i programmet?

Klubbar by Passalen i Göteborg har tre olika målgrupper:

Mini-passalen (5-12 år) 

Minipassalen är för de allra yngsta deltagarna i Passalen. Till denna aktivitet välkomnas barn med sina syskon.

Klubbar By Passalen (12-20 år) 

Denna aktivitet sker integrerad med Göteborgs stads ordinarie fritidsverksamhet. Till denna verksamhet välkomnas barn och unga upp till 20 år.

Passalen ung vuxen (20+ år) 

Till denna aktivitet välkomnas unga vuxna från 20 år och uppåt.

Hur ser aktiviteterna ut? 

Passalens aktiviteter sker inom ramen för Göteborgs stads ordinarie fritidsverksamhet. Vi deltar i de program som arrangeras på fritidsgårdar och inom ungdomssatsningen, kulturhus, föreningsliv, badhus etc.

Det kan exempelvis vara besök på kreativa kulturhus såsom Frilagret eller Blå Stället, men det kan också vara spelkvällar, att vi träffas och bakar någonting gott tillsammans, bada på badhus eller spelar pingis. Ibland har vi fester och disco och ibland tränar vi tillsammans.

HUR VET DU VAD SOM HÄNDER I KLUBBAR BY PASSALEN?

När du blivit medlem i Passalen får du ett utskick med månadens schema till den mail du angav när du gjorde din anmälan.
I Passalen-appen finns alla aktiviteter och information du behöver veta och du kan anmäla dig direkt i appen. Du kan också skicka din anmälan till klubbar@passalen.se.

I Passalens kalender hittar du information om aktivitet, adress, ledare, kostnad, närmsta hållplats och mycket mer!

Vilka Klubbar by Passalen kan du komma på?

Att delta på Klubbar by Passalen är helt frivilligt och gratis. Ibland kan det vara så att du behöver betala din biljett, inträde eller ditt fika, det brukar oftast stå med i Passalen-appen och i informationen om klubben.

Vi försöker också rikta våra aktiviteter så att det ska finnas någonting som passar alla åldrar. I informationen om klubben, i Passalen-appen eller kalendern finns information om vilken ålder klubben riktar sig till.

Mobila klubbar by Passalen

Vill du att Klubbar by Passalen kommer till din skola eller dagliga verksamhet? Skulle du vilja att Klubbar by Passalen kom och ordnade ett disco med snacks, musik och musikquiz på ditt boende? Ingenting är omöjligt! Hör av dig till oss så skräddarsyr vi en klubb efter era behov och önskemål.

Resa till och från aktiviteten

Deltagaren ansvarar själv för att ta sig till och från aktiviteten. Åker du taxi är det bra om du bokar den till 5-10 minuter innan aktiviteten slutar. Ledarna kan inte alltid stanna kvar längre än 15 minuter efter avslutad aktivitet.

MEDFÖLJANDE LEDSAGARE ELLER PERSONLIG ASSISTENT

Har du behov av ledsagare/assistent ska dessa följa med till aktiviteten. Glöm inte att meddela det i anmälan. Våra aktiviteter är främst föräldrafria, men föräldrar är välkomna när det behövs.

Håll utkik på vår lovsaktiviteter här!