Impact day!

Digital Impact day!

Varmt välkommen att delta på Passalen Kungsbackas impact day som i år sker digitalt!

Passalen är en ideell förening som arbetar med att skapa inkludering för barn och unga vuxna med funktionsvariation.  Sedan januari 2018 har Passalen haft ett samarbete med kungsbacka komun där vi bedrivit "musik på gården" ett projekt som arbetar med inkludering och möten mellan människor genom musik.

Varmt välkommen att delta på årets impact day där du kommer få lyssna på hur vi arbetar för att skapa en inkluderande fritid för alla. Du kommer få möta deltagare från projektet, lyssna till musik samt projektledare och ungdomsledare.

 Varmt välkommen att delta!

 När: 20 maj 2021

 Tid: 13.00 – 14.30

 Var: Online via Zoom (Länk skickas ut vid anmälan)

 

Varmt välkommen att delta på Passalen haninges impact day som i år sker digitalt!

Passalen är en ideell förening som arbetar med att skapa inkludering för barn och unga vuxna med funktionsvariation.  Sedan maj 2019 har vi ett samarbete med Haninge kommun där vi stöttar barn och unga vuxna med funktionsvariation till kommunens fritidsaktiviteter.

Varmt välkommen att delta på årets impact day där du kommer få lyssna på hur vi arbetar för att skapa fritid för alla. Du kommer få höra målgruppen berätta om sina aktiviteter. Se inspirerande filmer samt lyssna till fritidsledare  som berättar om vårt gemensamma arbete.

 Varmt välkommen att delta!

 När: 28 maj 2021

 Tid: 13.00 – 14.30

 Var: Online via Zoom (Länk skickas ut vid anmälan)