Impact day!

Digital Impact day!

Varmt välkommen att delta på Passalens impact day som i år sker digitalt!

Göteborg

Passalen är en ideell förening som arbetar med att skapa inkludering för barn och unga vuxna med funktionsvariation. Den 31 januari 2019 beslutade kommunfullmäktige i Göteborg att metoden skulle implementeras i alla stadsdelar.

Under 2020 har Passalen arbetat stadenövegripande med Fritid och kultur samt Funktionshinderenheten i samtliga stadsdelar för att skapa inkludering för målgruppen och nu är det dags att presentera resultatet.

Du kommer få höra målgruppen berätta om sina aktiviteter. Se inspirerande filmer samt lyssna till fritidsledare och handläggare på socialtjänsten som berättar om vårt gemensamma arbete.

 Varmt välkommen att delta!

 När: 29 januari 2021

 Tid: 13.00 – 15.00

 Var: Online via Zoom (Länk skickas ut vid anmälan)

Haninge

Passalen är en ideell förening som arbetar med att skapa inkludering för barn och unga vuxna med funktionsvariation. Sedan maj 2019 har Passalen arbetat tillsammans med Haninge kommun för att skapa inkludering för barn och unga vuxna med funktionsvariation inom ordinarie fritidsverksamhet. Nu är det dags att presentera resultatet.

Presentationen inkluderar en fördjupning av metoden integrerad arena där du får en ökad förståelse av hur inkluderingsarbetet går till. Passalens medarbetare från andra kommuner deltar under presentationen och berättar om inspirerande arbeten runt om i landet.

Varmt välkommen att delta!

När: 28 maj 2021

Tid: 13.00 – 15.00

Var: Online via Zoom (Länk skickas ut vid anmälan)

Kungsbacka

Passalen är en ideell förening som arbetar med att skapa inkludering för barn och unga vuxna med funktionsvariation. Sedan januari 2018 har Passalen arbetat tillsammans med Kungsbacka kommun med projektet ”musik på gården” för att skapa inkludering för barn och unga vuxna med funktionsvariation inom ordinarie fritidsverksamhet.

Nu är det dags att presentera resultatet.

Presentationen inkluderar en fördjupning av metoden integrerad arena där du får en ökad förståelse av hur man kan arbeta inkluderande inom öppen fritid. Passalens medarbetare från andra kommuner deltar under presentationen och berättar om inspirerande arbeten runt om i landet.

Varmt välkommen att delta!

När: 21 maj 2021

Tid: 13.00 – 15.00

Var: Online via Zoom (Länk skickas ut vid anmälan)