Lovaktiviteter i Göteborg

Passalens lovaktiviteter

Häng med Passalen på loven! Under alla lov anordnar Passalen olika lovaktiviteter. Vi gör olika utflykter, bowlar, badar, spelar spel, pysslar och mycket mer. Inför varje lov kan du läsa mer om aktiviteterna och hur du anmäler dig här. 

Seglingsläger

Seglingsläger i Jubileumsparken!
Häng med på sommarens seglingsläger i Jubileumsparken. Tillsammans kommer vi testa på segling och lära oss hur man gör med hjälp av duktiga seglingsinstruktörer. Inga förkunskaper krävs och du behöver inte kunna något om segling sen innan. Passalens ledare kommer finnas med och stötta upp. 

Anmälan:
Du anmäler dig till en grupp och är då med under hela lägret, måndag-torsdag, samma tid varje dag. 

När:
V.33 Måndag – Torsdag
Grupp 1, FM: 10-12
Grupp 2, EM: 13-15

Sommarlovsaktiviteter

Sommarlov 2024
I sommar kommer Passalen hitta på massvis med roliga aktiviteter för barn och unga vuxna i olika åldrar. Vi kommer bland annat åka och bada, ha utomhuslek i olika parker, gå på museum och anordna spelkvällar.

Alla dessa aktiviteter kommer finnas i Passalens app där du kan läsa mer och anmäla dig. Du kan också läsa om allt i vår kalendern.

Anmälan:
Här anmäler du dig till en enskild aktivitet och inte ett helt läger.


Bra att veta:

Föräldrar/vårdnadshavare

Passalens verksamhet är i regel föräldrafri, men föräldrar är välkomna när det behövs. Kontakta oss gärna för mer information.

Inga förkunskaper krävs

För att delta i Passalens läger krävs inga förkunskaper. Vill du inte delta i aktiviteten går det även bra att bara komma och hänga.

Ingen kostnad

Aktiviteterna är kostnadsfria för dig som deltagare. Passalen står dock inte för kostnader för ev. personlig assistent, ledsagare el. liknande.

Ledsagare/assistent

Om du har personlig assistent/ledsagare/avlösare skall denne följa med. Vid behov av hjälp för de grundläggande behoven (hjälp med matning, att gå på toaletten etc.) och är beviljad insats så skall den hjälpen medfölja under lägerveckan. Passalens ledare arbetar med och stöttar deltagaren i aktiviteten. Du ansvarar själv för att ta dig till och från aktiviteten, ledare möter upp på plats. 

Åldersgränser

Observera de olika åldersgränserna i aktiviteten.

Tillgänglighet

Vi anpassar aktiviteterna så att alla kan delta på sitt sätt, i sitt tempo. Stöttande ledare finns alltid på plats. Det går att köra och ta sig fram med rullstol.

För frågor kring våra lovaktiviteter:

Kontakta Linn Andersson
linn@passalen.se eller klubbar@passalen.se